Explorezi aici: Home

Gaseste-ne pe Facebook

Secret Baits Newsletter

Abonati-va la newsletter-ul nostru pentru a fi informat rapid in legatura cu toate noutatile noastre.

Secret Baits

Totul pentru crap

Cine este online

Avem 16 vizitatori online
Site-ul oficial Secret Baits
Carp Team Timisoara pe Mika Alas PDF Imprimare Email

De indata ce a fost anuntat ne-am hotarat, Dan, Leo si Dorin, sa participam la prima editie a concursului Carp Fest de pe Mika Alas, un concurs de tip “big five”. Stiam ca in precedentele competitii similare organizate pe aceasta locatie s-a castigat cu medii de 16 kg deci ne asteptam la o partida frumoasa, cu pesti foarte mari.

Prima problema intampinata a fost alegerea nadei. Fiind un concurs strict pe boilesuri iar in acest domeniu fiind o multime de producatori seriosi, era o decizie grea. Ne-am hotarat sa mergem cu Orient Express de la Secret Baits luand in considerare ca anul trecut la concursul similar locul 1 s-a castigat cu nada Secret Baits si dand cateva telefoane l-am abordat pe Gabi Tilea care la 1 mai, pe aceasta balta, a avut o partida extraordinara cu bilele sus mentionate pe un stand foarte slab cotat. Ne-am hotarat sa mergem strict pe aceasta nada, lasand acasa celelalte bile pe care le mai aveam pentru a nu fi tentati sa incercam si altceva la carlig diferit de ceea ce era pe patul de nada. Zis si facut l-am sunat pe Florin Negrea, care foarte receptiv, ne-a facut un pachet cu tot ceea ce este necesar pentru o partida de genul asta.

Pe balta am tras standul 3 aferent locului A1 din concurs, avand vecin, din pacate, pe A2, Echipa Secret Baits in frunte cu Florin Negrea. Aveam oarecare emotii cu privire la faptul ca pescuiam cu o bila noua, neiesita pe piata si asupra faptului ca langa noi se pescuia cu o nada a aceluiasi producator.

La 4 ore de la inceperea partidei, contrar asteptarilor am inceput sa punem pesti pe saltea si la sac avand un inceput de partida fulminant. Niciodatata nu am pescuit cu o bila care sa aibe un raspuns atat de rapid cu o constanta extraordinara, pana la lasarea serii avand 16 saci la apa si nenumarati pesti eliberati care consideram ca nu intra in grila celor mai mari 5. Dintre acestia 2 pesti au ramas in grila pana la final : o oglinda de 18.73 (record personal a lui Leo Roman ) si o oglinda de 15.47. Pe timp de noapte am mai avut cateva prezentari dintre care si un crap de 16.18, tot oglinda. Pe parcursul urmatoarelor 24 de ore am avut trasaturi constante dar nici unul nu a intrat in grila, noi avand 2 crapi de 12.9 respectiv 13,4 care trebuiau schimbati in grila. Prindeam constat pesti intre 10 si 12 kg si am hotarat ca sambata dupa-amiaza sa facem un pat de nada in 20 m cu bile de 16mm pentru a-l exploata pe timpul noptii de sambata, totodata nadind si patul de la cablu cu bile de 20 pentru a incerca sa luam captura la final de concurs. Zis si facut si in aproximativ 2 ore, pe patul de nada din apropiere si-au facut aparitia pestii curiosi avand trasaturi duble si drill-uri triple umpland iarasi sac dupa sac cu pesti de 13, apoi 14, apoi 15 kg. Dimineata de Dumineca am urcat cu betele pe patul de nada de la cablu unde am reusit sa punctam printre altii si 2 crapi de 17.21 (comun) si 17.15(oglinda).

La finalul concursului ne-am situat pe locul 2 pe sector cu o medie de 16.948 kg, dar aveam de ales intre a fi premiati ai locului 2 sau a alege premiul de captura (Pufosul Competitiei). Dupa cateva discutii in stand am hotarat de comun acord sa alegem captura.

Concluziile partidei sunt ca am ales o nada de calitate, multumindu-i lui Florin pentru raportul pret – calitate al nadei pe care o produce si interesului pe care il acorda in a dezvolta noi nade de succes.

A fost o partida frumoasa, pe care speram ca o vom repeta in curand pe nada produsa de Secret Baits, pe care o recomandam tuturor pescarilor de crap indiferent de crapul pe care il vizeaza.

Multumim Secret Baits!

Echipa Carp Team Timisoara : Dan, Leo si Dorin.