Explorezi aici: Home

Gaseste-ne pe Facebook

Secret Baits Newsletter

Abonati-va la newsletter-ul nostru pentru a fi informat rapid in legatura cu toate noutatile noastre.

Secret Baits

Totul pentru crap

Cine este online

Avem 4 vizitatori online
Site-ul oficial Secret Baits
Toamna se numara bobocii PDF Imprimare Email

Toamna se numara bobocii… sau crapii... toamna se numara zilele petrecute pe malul apei, te umpli de nostalgia verii trecute si te gandesti ca sezonul e aproape de sfarsit, desi uneori poate fi doar un alt inceput.

Cu gandul de nu pierde zilele inca ramase si cu un obiectiv serios, cel de a imi bate recordul personal, m-am hotarat sa merg la Mika Alas, o balta deja recunoscuta pentru capturile de sub luciul apei cat si pentru frecventa acestora.

Prefer intotdeauna un pescuit in timpul saptamanii pentru faptul ca orice balta este mult mai putin aglomerata si iti ofera astfel sansa unui pescuit intr-o decenta liniste. Mai aveam ramase de la ultima partida aproximativ 5kg de bile Most Wanted de la Secret Baits, combinate din punct de vedere al dimensiunilor, atat de 16 mm cat si de 20mm. Nu vroiam sa nadesc mult ci numai atat cat sa pot ademeni ceva mustaciosi seriosi dornici de un meniu echilibrat.

Se anunta vreme urata, asa ca primul lucru a fost sa ma asigur ca in cazul unei ploi serioase nu voi fi luat pe nepregatite. Urma sa nadesc usor si constant pe toata durata partidei si nu m-am abatut de la aceasta regula. Trasaturile nu au intarziat sa apara, primii pesti nedepasind 15 kg, dar care cu siguranta fac foarte bine moralului. Ploaia si vantul nu ne-a iertat, nivelul apei fluctuant nu au reusit sa ne indispuna sau sa ne taie pofta de a prinde peste. Am prins constant si ziua si noaptea, dar ma interesa un singur lucru… un over 21…, surpriza a venit la sfarsitul partidei , doua bile de 16 mm pe rig si o lansare langa patul de nada de la 60m aveau sa-mi ofere ceea ce imi doream de aproape doi ani, un superb exemplar de crap comun care a cantarit nu mai putin de 25,3kg, spectacol la superlativ, nimic altceva nu mai pot si nici nu mai vreau sa spun …………. E, ba da …….. Fire intinse tuturor ……..

By Florin Schiopu